Logo Vitalis Reflexzonetherapie

Zwanger­schaps­reflex­ologie

Een zwangerschap kan kwaaltjes en ongemakken veroorzaken. Vanaf dag 1 verandert het lichaam: hartslag en ademhaling versnellen, het bloedvolume neemt toe, de hormoonhuishouding wordt overhoop gegooid, de stofwisseling verandert, langzaamaan groeit de baarmoeder en is de zwangere sneller vermoeid en misschien wel misselijk. De gedachte 'het hoort er nou eenmaal bij' is logisch, maar door middel van voetreflexologie worden de hormonen weer in balans gebracht en kunnen klachten verminderen. Het draagt bij om te kunnen genieten van je zwangerschap.

Zwangerschapsreflexologie kan ook helpen om de bevalling op te wekken als de uitgerekende datum is bereikt of bij een stuit- of dwarsligging van de ongeboren baby.

Vitalis Reflexzonetherapie heeft een fijne samenwerking met verloskundige Janneke van Hal uit Panningen. Zij verwijst met enige regelmaat zwangeren door, die aan het einde van hun zwangerschap door middel van voetreflexologie hun lichaam in balans proberen te brengen om zodoende een natuurlijke bevalling op gang te helpen.